вівторок, 22 січня 2019 р.

Цікавий факт про бізнес Зеленського

Компанія Зеленського отримала 35 млн рублів від Мінкульту РФ у 2017 році
Виявлені документи, які підтверджують, що російська компанія «Грін Філмс» отримала 35 млн рублів від Міністерства культури РФ у 2017 році на виробництво фільму «Вниз». Про це йдеться в угоді 054-11-975/1 в реєстрі субсидій федерального бюджету РФ.


Як раніше повідомляли журналісти-розслідувачі програми "Схеми", кінцевим власником "Грін Філмс" через компанію на Кіпрі є український шоумен Володимир Зеленський. Раніше він заявив про свої наміри балотуватися в президенти України.
В інтерв'ю "Схемам" Зеленський відмовився говорити про свій бізнес в Росії, а пізніше записав ролик, де заперечував, що у нього є такий бізнес. Однак за кілька днів він підтвердив сайту "Українська правда", що "Грін Філмс" продовжує працювати в РФ.
Що означає, коли людина змінює свою думку майже щодня? Можливо все йде не по її плану, а можливо її «верхівка» не очікувала такої реакції від населення? Так, дійсно, шоумен Володимир Зеленський своїми швидкоплинними змінами тверджень зіштовхнувся з негативною реакцією людей на його виступи. Для чого так робити: сьогодні говорити одне, а завтра – інше? І це відбувається зараз, в процесі передвиборчої кампанії. А що ж буде, коли він сяде у крісло президента?
Зеленський в інтерв’ю «Українській правді» не лише зрештою підтвердив дані з розслідування, але і визнав, що його кінокомпанія подавалася на конкурс російського Мінкульту на фінансування своєї кінострічки з бюджету Росії. Це було в 2017 році. Таким чином, він сам спростував тезу про те, що його продакшн фільмів після 2014 там більше не знімає, а тільки збирає роялті за попередні роки.
Як пояснив сам шоумен, "Квартал 95" отримує роялті від усього продукту, який був вироблений до 2014 року. Але вийти із засновників російської компанії він не може, адже пов’язаний довгостроковими контрактами.
"Проект "Свати" був укладений до того, як у нас почалася війна з Росією. Контракт укладено на 10 років. Як я можу закрити цю компанію? Контракт до 2021 року. З 2011 до 2021 року ми отримуємо роялті від "Сватів". Ми отримуємо ці гроші. Так що ж нам зробити? Подарувати їх росіянам? Ні", – каже Зеленський.

І такий ліцедій лізе в президенти. Якщо у тебе контракт до 2021 року, ось ПІСЛЯ цієї дати і балотуйся на пост головнокомандуючого. Хоча після такої брехні йому взагалі туди шлях замовлений.

Немає коментарів:

Дописати коментар